Andert

Natúr boros körökben Michael Andert Burgenland, de talán egész Ausztria egyik emblematikus alakja. Nála a természettel harmóniában való élés valóban nem egy eszköz, hanem életvitel. 4,5 hektár szőlője mellett fél hektáron zöldségeket, fűszernövényeket, gyümölcsöket termeszt, a fák alatt pedig tyúkok, gyöngytyúkok, bárányok és kecskék legelésznek. A borok mellett Michael méltán híres az ezekből készített sonkákról, pástétomokról, szalonnákról, lekvárokról és egyéb házias csemegékről.

Michael 1997-ben készítette első saját borát, azóta szüntelen kísérletezik, célja a legtisztább, legőszintébb, legtermészetesebb bor elkészítése, mely minden nap asztalra kerülhet. 2003 óta szigorú biodinamikus gazdálkodást folytat (2007 óta Demeter minősítéssel), az Andert farmon valóban minden a helyén van, ennyi növénnyel és állattal a biodinamika „anyag és energia” körforgása nem is lehetne teljesebb. 



Andert Rulander 2017

<b>Notice</b>: Undefined index: reviews in <b>/home/dropshop/public_html/catalog/view/theme/dropshop/template/product/manufacturer_info.tpl</b> on line <b>82</b>

Egy ízig-vérig narancsbor Burgenland egyik legelismertebb biodinamikus termelőjétől. A Rulander a Szürkebarát német megfelelője, nevét Johann Seger Ruland német borkereskedőről, borászról kapta, aki elsőként dolgozott ezzel a fajával Pfalz-régióban.A 2017-es Andert Rulander kézi szüret és extrém ..

10 900 Ft

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)