Cesari

Gerardo Cesari 1936-ban alapította a borászatot, létrehozva ezzel Cesari birtok lelkét, mely a tradíciókkal való törődést jelenti számára. A hasonlóan nagy szenvedéllyel dolgozó utódja ugyanezt az utat járja napjainkban. A Cesari szőlőterületek Verona tartomány enyhe domboldalain fekszenek, ahol 40 hektár saját tulajdonú szőlő adja az Amarone születéséhez a termést. A pince szortimentje klasszikus, Amarone, Valpolicella, Bardolino, és Soave borokat készítenek, de ezek kiegészülnek nemzetközi fajtákkal is (Chardonnay, Merlot, Cabernet). Ezeknek az alapanyagai, egy több mint 100 hektáros, részben saját tulajdonú, részben pedig bérelt területről érkeznek, ahol a termelést a Cesari szakemberei felügyelik. Itt minden a minőségnek van alárendelve, és a nemzetközi siker nem is marad el, hisz bámulatos borokat készítenek, melyeket vétek kihagyni az ínyencek számára.

Cesari „Bosan” Amarone della Valpolicella 2008

<b>Notice</b>: Undefined index: reviews in <b>/home/dropshop/public_html/catalog/view/theme/dropshop/template/product/manufacturer_info.tpl</b> on line <b>82</b>

Ez a bor az eredménye annak a több éves kutatásnak és agronómiai tanulásnak, melyet a borászat végez Valpolicella-ban. A 80% Corvina, és 20% Rondinella szőlők hozzáadása, minőségét a gondos felügyeletnek, az egészséges ültetvénynek, a pontos metszésnek, és a legjobb fürtök (melyeket 4 hónapig szárít..

29 900 Ft

Cesari „Bosan” Valpolicella Ripasso 2015

<b>Notice</b>: Undefined index: reviews in <b>/home/dropshop/public_html/catalog/view/theme/dropshop/template/product/manufacturer_info.tpl</b> on line <b>82</b>

Corvina és Rondinella szőlőkből készült Valpolicella superiore. Készítéséhez egy tradicionális technikát alkalmaznak, melynél a Bosan Amarone visszamaradt törkölyét kb. 15 napig hagyják a Valpolicella boron ázni, majd újra kipréselik azt (ripasso = újrapréselés), hogy aztán beindulhasson a másodlago..

9 500 Ft

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)