Claus Preisinger

„A borászatom új és modern, jómagam kicsit idősebb vagyok már. Mialatt minden változik, én maradok azon az úton, melyen mindig is jártam. 1980-ban születtem (nagyszerű születési dátum, vacak évjárat). Az első boromat 2000-ben készítettem (nagyszerű évjárat!). Az első Pannobile borom 2004-es (egy másik kiváló évjárat volt!)

Elveim: csak néhány van:-) A szőlőben: Rudolf Steiner-re alapozok. A pincében: purista; fanatikusan a minőségre és a jó megérzésekre alapozok. Az életben: semmi bonyolult.

Nincsen szükségem irodára és forgalmi dugókra; sokkal inkább kint lenni a természetben és a szőlőmben. Csodálom a tájat érezve az időjárás gyönyörűségét. Ez egy hatalmas kiváltság számomra. Ha valaki úgy érzi, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, jöjjön el, és győződjön meg róla maga!

Burgenlandban nincsenek kastélyok, lovagok, vagy olyan hegy melynek a neve meghatározná a régió nevét! Azonban itt van táj, táj, és táj…Európa legnagyobb sztyepp tavánál. Számomra a Világ legszebb helye.

Állítólag a Világ gyönyörűen mutat az erkélyemről. Akik eljönnek hozzám mind ezt mondják - beszélgetnek, kóstolják a boromat vagy csak bámulnak a tájra a balkonról. De ki vagyok én, hogy ellentmondjak?” Claus Preisinger.

Claus Preisinger ErDELuftGRAsundreBEN Grüner Veltliner 2017

<b>Notice</b>: Undefined index: reviews in <b>/home/dropshop/public_html/catalog/view/theme/dropshop/template/product/manufacturer_info.tpl</b> on line <b>82</b>

A Fertő tó nyugati részéről szüretelt, spontán erjesztett és 14 napig héjon áztatott Grüner Veltliner. Régi 600 literes tölgyfában érlelődött a bor mielőtt szűretlenül és kén nélkül palackba került volna.Egyedülálló aranyba hajló szín, illatban a sárga gyümölcsök dominálnak, visszafogott gyógynövény..

9 900 Ft

Claus Preisinger ErDELuftGRAsundreBEN Weissburgunder 2017

<b>Notice</b>: Undefined index: reviews in <b>/home/dropshop/public_html/catalog/view/theme/dropshop/template/product/manufacturer_info.tpl</b> on line <b>82</b>

A világ számos borászához hasonlóan Claus Preisingert is elragadta a régi stílusú borkészítés. Ebben Weissburgunder „Edelsgraben” a fehér szőlőt vörösborként dolgozta fel, 14 napig volt héjon áztatva, majd a bor egy régi 600 literes tölgyfában pihentette, végül szűretlenül derítetlenül került palack..

9 900 Ft

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)