A Bodega Aroa egy fiatal, úttörő projekt Navarra régióban, annak is a legmagasabb, leghűvösebb részén, a Yerri-völgyben. Ez a terület tökéletesen ötvözi a közeli tenger és a Pireneusok előnyeit.
A koncepció lényege, hogy egy korábban minden mezőgazdasági (és emberi) tevékenységtől mentes, vagyis teljesen tiszta területen kezdtek szigorú organikus gazdálkodásba, ezzel gyakorlatilag a legtisztább szőlőt termelve, amit csak lehetséges.
A szőlőmunkához hasonlóan a borászatban is a minimum a maximum, vagyis a borok a legminimálisabb beavatkozással, mindenféle adalékanyag (élesztők enzimek, stb...) hozzáadása nélkül, szűrés és derítés nélkül készülnek.
A 25 hektáros pincészet regisztrált organikus birtok.
Navarra észak- nyugati részéről, az Urbasa y Andía hegységvidék által védett mészköves területről érkezett Garnacha Blanca. Az organikusan művelt szőlőt kézzel szüretelték október végén, majd alacsony (16°C) hőmérsékleten préselték és erjesztették, hogy megtartsák a szőlő aromáit és frissességét.&nb..
"Amikor a szőlő a főszereplő" - hirdeti a borászat a Le Naturel borain. A Grenache alapú házasításhoz a szőlőt október elején szüretelték kézzel, majd gondos kézi válogatást követően 5 napot hagyták héjon ázni a bort. Az erjedést követően a bor teljesen zárt, semleges 12.000 literes tartályban ..
A Le Naturel Zero Zero alternatívát kínál azoknak akik nem fogyasztanak/fogyaszthatnak alkoholt de mégis szeretnék élvezni a bor illatát és ízvilágát.Le Naturel Zero Blanco és Tinto, amelyek egy finom és innovatív eljárásból születnek, melynek során az utolsó csepp alkoholt is sikerül eltüntetni, me..
A Le Naturel Zero Zero alternatívát kínál azoknak akik nem fogyasztanak/fogyaszthatnak alkoholt de mégis szeretnék élvezni a bor illatát és ízvilágát.Le Naturel Zero Blanco és Tinto, amelyek egy finom és innovatív eljárásból születnek, melynek során az utolsó csepp alkoholt is sikerül eltüntetni, me..
Friss és elegáns Garnacha Navarrából.Navarra észak- nyugati részéről, az Urbasa y Andía hegységvidék által védett mészköves területről érkezett Garnacha. Az organikusan művelt szőlőt kézzel szüretelték október közepén, majd 23°C hőmérsékleten préselték és 12 napig héjon erjesztették. A bor a pincébe..