Bodega Aroa

A Bodega Aroa egy fiatal, úttörő projekt Navarra régióban, annak is a legmagasabb, leghűvösebb részén, a Yerri-völgyben. Ez a terület tökéletesen ötvözi a közeli tenger és a Pireneusok előnyeit.  

A koncepció lényege, hogy egy korábban minden mezőgazdasági (és emberi) tevékenységtől mentes, vagyis teljesen tiszta területen kezdtek szigorú organikus gazdálkodásba, ezzel gyakorlatilag a legtisztább szőlőt termelve, amit csak lehetséges.

A szőlőmunkához hasonlóan a borászatban is a minimum a maximum, vagyis a borok a legminimálisabb beavatkozással, mindenféle adalékanyag (élesztők enzimek, stb...) hozzáadása nélkül, szűrés és derítés nélkül készülnek. 

A 25 hektáros pincészet regisztrált organikus birtok. 

Aroa Laia 2017

<b>Notice</b>: Undefined index: reviews in <b>/home/dropshop/public_html/catalog/view/theme/dropshop/template/product/manufacturer_info.tpl</b> on line <b>82</b>

Navarra észak- nyugati részéről, az Urbasa y Andía hegységvidék által védett mészköves területről érkezett Garnacha Blanca. Az organikusan művelt szőlőt kézzel szüretelték október végén, majd alacsony (16°C) hőmérsékleten préselték és erjesztették, hogy megtartsák a szőlő aromáit és frissességét.&nb..

4 490 Ft

Aroa Le Naturel 2017

<b>Notice</b>: Undefined index: reviews in <b>/home/dropshop/public_html/catalog/view/theme/dropshop/template/product/manufacturer_info.tpl</b> on line <b>82</b>

"Amikor a szőlő a főszereplő" - hirdeti a borászat a Le Naturel borain. A Grenache alapú házasításhoz a szőlőt október elején szüretelték kézzel, majd gondos kézi válogatást követően 5 napot hagyták héjon ázni a bort. Az erjedést követően a bor teljesen zárt, semleges 12.000 literes tartályban ..

4 490 Ft

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)